Over Silken Interieur + Ontwerpstudio

Welkom bij Silken Interieur + Ontwerpstudio,

Design klassiekers is waar wij in thuis zijn en waar wij u kunnen adviseren. Wij kunnen u adviseren in de fraaie tafels van Eero Saarinen, stoelen, eetkamerstoelen, chaises, lounge chairs, banken enz. bekend in deze range van tijdloze meubels.

Alles nieuw en Italiaanse productie !

De Tulp tafels van Eero Saarinen in elke denkbare maat in rond en ovaal. Een blad voorzien van een zeer twee componenten coating ( 5 lagen ) of fraai marmer waar u kunt kiezen uit standaard 32 soorten uit voornamelijk Italie, Griekenland, Spanje, India, Iraq, Iran, Brazilie e.a.

Vier uitvoeringen massief houten bladen die drie laags om en om verlijmd zijn voor de juiste stijfheid. de bladen hebben een doorgaande brede lamel in een Triple AAA kwaliteit eiken afgewerkt met een 2 componenten coating in licht eiken, zwart porro aperto, noten en mahonie.

Nieuw zijn de tafels uigevoerd met een Ceramisch of Dekton blad. Ideaal ook voor buiten daar weer en wind geen invloed op deze materialen hebben.

Alles naar wens en precies op maat in rond en ovaal, klein en groot, hoog en laag. Dus wilt u een tafel op maat dan is dit mogelijk.

Verder is de Tulp tafel leverbaar in een uitschuifbare versie in basis rond en ovaal. Ideaal dus voor uw appartement of keuken waar de ruimte net wat te krap is.

Niet alleen eetkamertafels of waar nog meer toepasbaar maar leveren wij ook side tables in diverse maten en ook hier weer in rond en ovaal en in diverse uitvoeringen.

De bijpassende Tulp stoelen met of zonder armleuning, voorzien van autostop, glasvezel kuip en een kussen naar wens in elke kleur of stof, de Conference chair in vele kleuren en met of zonder armleuning of in een stof of leer die u zelf uitkiest.

Stoelen als de DSR, DSW, DAR en DAW van Charles Eames en natuurlijk de RAR schommelstoel. Amerikaanse import voorzien van een zeer fraaie Glasvezel kuip moet u echt zien naast de vlinderstoel van Arne Jacobsen en de draadstoel van Harry Bertoia.

De Barcelona stoel en hocker van Ludwig Mies van der Rohe in wel 800 kleuren en diverse leersoorten naar wens en handmade in Italie ! Dit op een absoluut niet te evenaren niveau en scherp in prijs voor degene die voor kwaliteit gaat !

Heeft u vragen over een Lounge Chair van Charles Eames, de Womb Chair van Eero Saarinen, een LC2 of LC4 van Le Corbusier of een ander meubel waar u interesse in heeft laat het ons dan weten en kunnen u alle mogelijkheden aangeven.

De fraaie sofa van Florence Knoll in een 2 of 3 zits maar ook de 1 zits hebben wij voor u in stof of leer naar wens en handgemaakt door onze stoffeerder in Italie.

Verlichting voor u op maat daar kunnen wij u in adviseren en diverse bekende merken leveren of adviseren.

Maar heeft u gewoon een vraag bel of mail of kom natuurlijk langs in onze Studio !

Advies nodig bij u thuis ! Laat het ons weten.

Silken adviseert uitsluitend meubels van topkwaliteit en zijn de meeste 100% Made in Italy en daarbuiten de VS en Skandinavie.

Afleveren doen wij zelf en tegen een redelijke vergoeding in Nederland en Belgie maar uiteraard kunt u ook zelf uw meubels ophalen. Verder bieden wij u een ruime garantie op uw nieuwe aankoop.

Nieuw is Silken Vintage Avontuur waar wij vintage en bijzondere op leeftijd zijnde items aanbieden om uw interieur verder te verfraaien.

 

Graag tot ziens bij ons en groet, John de Vries

 

Silken Interieur 2023